Viime viikolla sitten rellestettiin selvinpäin kaivopuistossa järjestyksenvalvojana. Sään uhkaavuudesta johtuen kyseisestä ilmiöstä valittajat olivat jääneet ilmeisesti koteihinsa ja järjestyksenvalvonta oli enempi myös siisteyspartiona toimintaa. Vähän tetsaamista ja tuttujen morjestamista rastilta toiselle. Vanha kunnon bisnespeto eli haalarimerkit nousivat kuumaksi kysynnänaiheeksi ja piti tarjota muutamasta artikkelista lähinnä eioota. Ainoa merkittävä vääryys oli HTO:n rastilta kuulunut surunhuuto: Yksi rastilla dildonheitossa käytetty punapäinen musta peniksenkarikatyyri oli varastettu. Palkkiota ja dildolla läiskintää peräänkuulutettiin.

Rastikierroksen ja selväilyn päätteeksi hain yhden (1) tölkin belgialaista tuontiolutta ja huitaisin sen nuppiini ennätysaikaan kuultuani, että järkkäreillä oli jonon ohitse pääsy ilmaiseksi kaivohuoneelle. Ja hanatuotteet 2€. Huitaisin jäisen omenasiiderin nuppiini, kun eräs järjestäjistä huikkasi että olisi drinkkilippuja heitellä järkkäreille. Huitaisin punaviiniä nuppiini..  ja seuraavaksi löysin itseni tequilan ääreltä, kun "rivistä puuttuisi vielä yksi tequilanjuoja." Ja siis tarkoitus oli poistua sen ensimmäisen oluen jälkeen kotiin X) Tuttuja ja juttujenaiheita riitti, mutta eräs tapaus sitten oli hieman vetisemmällä päällä tulevaisuudenpelkojen vuoksi ja saatoin kyseisen tapauksen kotiinsa josta myös itseni seuraavana aamuna löysin. Karkki- ja sarjakuvakaupan kautta kotiin selväilemään loppuviikonlopuksi + yksi vierailu paloheinään morjestamaan jätkäporukkaa, josta siirryin noutamaan kotiporukat kotiin keskustasta.

Viikolla tulin uudelleenihastuneeksi vanhaan kunnon JoJo's Bizarre Adventureen, josta pienet Oraorat ja Wryyyt on internettiin tehty. Siisti piirrosjälki yhdistettynä kunnon brutaaliin ultraviolenceen toimii juuri nyt. Työviikko muuten suht rela, pitäisi vain oppia nukkumaan öisin ja unohtaa ruokatorkut kotiinsaapumisen jälkeen. Torstain suomenlinnareissu tuotatti lisää peräänhuutoja haalarimerkeille. Teetätin lisää ja koin analogiseen blogiini ilmestyneistä kommenteistä ylevää fiilista. Olin jollekulle inspiraatio mukanaolon merkeissä. Tosin pientä ankeutti se, että olin ainoa vuosikurssiltani paikalla tapahtumassa - aika ikävän yleiseksi käynyt sattuma kun ei ole omia luokkakavereita mukana :-(

Perjantain koulupäivän vuoksi selväilin suomenlinnan suosiolla kotiin asti ja löysinkin itseni sitten tukholmankadulta yhdeksältä innovaatioprojektista. ***, keskustaan sarjakuvakaupan ja alkon (Lindeman's Early Harvest <3) kautta, sitten miettimään perjantaita unicafeen spaghetti bolognesen äärelle. Jonka sitten vietinkin kotona karkkisäkin, kahvin ja kouludokkarien kanssa. Saboteur vei loppuillan. Vielä pitäisi jaksaa. Huoh.

Tänään kävinkin sitten sarjisfestareilla! Ennen sitä, pieni poikkeus Bio Rexiin. Menisin Aurinkoisen ja parin muun kanssa katsomaan Scott Pilgrim vs. The Worldin Rakkautta ja Anarkiaa-leffafestivaaleille. Tämä mielessä kävin hakemassa liput Scott Pyhiinvaeltajaan, WOO! Eli siis pari viikkoa ennen Suomen ensi-iltaa!

Itse sarjisfestarin myyntiteltassa tuettiin suomalaista sarjakuvakulttuuria ja parissa paneelissa käytiin fanittamassa mm. blogaajia. Heiltä sitten sain kinuttua siniseen analogiseen (b)logikirjaani taidetta. Heitin vastapalloon kangasmerkit, jolloin ainakin leppulandialainen sai koristetta tiettyyn opiskeluun tarvittavaan pukeutumista avittavaan asusteeseen. Olisi tehnyt mieli kysellä enempi sarjakuvablogien taustalla pyörivästä tekniikasta, mutta tämä lieni enempi avaus aiheeseen kuin syventyminen tarkemmin. Sain sentään 'journalistisella' tyylillä kysymykseenkin vastauksen. Ehkä toiste, sitten.

Kävin myös tukemassa kotimaista olutkulttuuria syystoberilla ja sain lopultakin pitkään halajamani litran tuopin kotiin asti. Nyt kelpaa avata vaikka kolme tölkkiä ja valuttaa ne jäähdytettyyn tuoppiin ja äijäillä kunnes kyseinen keskikura väljähtää. Tosin itse olutteltassa join vain yhden 0,4 käen samalla, kun insinööriliittopiireistä tuttujen kanssa jubailin niitä näitä. Heitä tapaisin seuraavan kerran Tampereella insinööriopiskelijapäivillä, suurella todennäköisyydellä erittäin humaltuneena.

Nyt istuskelen kotona kahvikupin kanssa ja venailen saunan lämpenemistä. Ehkä saunaolut. Ehkä pohdintaa siitä, voisinko tehdä jatkossa blogientryni sarjakuvamuodossa. Ehkä Sabotööriä. Ehkä Final Fantsu XIII. Ehkä Jojo's Bizarre Adventurea. Nyt ainakin soi Italo, saunan jälkeen voisi harkita kaikkia edellisiä haalarimerkkien ompelun ohessa. Kyllä niiden parinsadan lisäksi vielä muutaman kehtaa kiinnittää. Sen verran montaa kivaa asiaa mielessä joiden vuoksi mielelläni herään huomenna myöhään X)

Kiinnitetään tämän ajatuksen tontti ja tilitetään lisää myöhemmin, jookosta?