Hyhhyh. Viime viikko oli sangen viinanhuuruinen kokonaisilla kolmella työpäivällä varustettuna. Keskiviikkona approiltiin Limeksen järkkäämällä suunnistusrastikierroksella noin 20 anniskelupaikassa. Lopputulos: Elämää rakastavan yliampuva sosiaalinen KÄNNI. Ihmettelin tuon noin 20 rastin jälkeisen jatkopaikan touhuja suuresti: Silminnäkijähavainnot paljastivat, että hain vielä lisää kuningas alkoholia tiskiltä O_O; Ei saatana, tasan kerran aikaisemmin olen onnistunut nauttimaan illan aikana yli 20 juomaa ja sekin oli aikoinaan siitä ilosta, että pääsi ulos puolustusvoimien palveluksesta. Silloin tuloksena oli läpi yön jatkuneesta saunomisesta ja nestehukasta "Maailman Hirvein Darra™".

Toisin oli tällä kertaa. Ensinnäkin, olin vielä herätessäni 07:30 suurella todennäköosuudellä kännissä ja krapulasta ei tietoakaan. Mitä. Helvettiä? Toisekseen, sosiaaliset taitoni saavuttivat minulle noin neljän tunnin ajaksi krässäyspaikan. Tämä paikka sisälsi myös "Maailman Ihanimman Aterian™, kunhan sen vain valmisti lihasta, pavuista ja pata-aineksista." Kumma kyllä kaikki maistuu humaltuneena jokseenkin paremmalta kiitos makunystyröiden lakon. Tämä saattoi olla yksi syy siihen, miksi torstaina ei pelätty tai tehty kuolemaa. Kiitokset itsensä "Tädiksi" signeeraanelle hengelle tästä. Optimistin uskoni vahvistui. Torstaina tosin ei paljoa suoritettu kotiinsaapumisen jälkeen muuta kuin koomaamista. Saatoin kokea liskoa sinä yönä. Perjantaina sentään oli Tukholmankadulla kouluhommia joista suoriuduttiin ja tuli laitettua itsensä ilmoittautuneeksi seuraavan viikon Maljannostajaisiin ja samalla tuettua tissejä roosanauhalla. No, kerrankos sitä tukee hyvällä asialla ilman pelkoa avokämmenestä..

Koska vointini oli perjantaina ennen kotiinlähtöä mitä mainioin, päätin käydä ojentamassa ranteeni veripalvelussa. Tämä pitäisi minut selvinpäin viikonlopun TAMPEREEN INSINÖÖRIOPISKELIJAPÄIVÄT 2010.. Ja selväilinkin sitten rastikierroksen loppuun asti. Aamukasiksi Elielinaukiolle odottelemaan linja-autoja, joilla matka manseen sujuisi. Muiden tinatessa boolia, omia juomia ja firman juomia, pysyin napakasti vedessä. Paikanpäällä sitten avajaisten jälkeen aloitettiin kahdentoista pintaan rastikierros, jolla mm. leikittiin analogiversiota Pipe Dreamistä, heiteltiin poliitikkoja jumppapalloilla, pompittiin pomppupalloilla (loppumatka minua kannettiin kun hengästyin), dyykattiin mölkkyjen perässä benjiköydellä ja toki pidettiin mainospuhe kaksipäisen liilan dildon käyttöominaisuuksista itsepuolustusvälineenä. Hommaa sujutti lounastaminen tampereen yliopistolla josta suuntasimme viimeisten rastien kautta hotellille. Tässä välissä olinkin ehtinyt nauttinua noin 2½ litraa vettä ja korkkasin kevyen valkkarini.

Hotelli sitten olikin tasoa ihana, mutta järjestelyt sitten taas.. tietojärjestelmä oli kaatunut joten huoneisiin pääsi huoltokoodilla. Joka. Kävi. Kaikkiin. Huoneisiin. Onneksi järjestelmä tuli takaisin -_-; Toinen hienoinen nyrpeämpi tapaus olivat yhteistyöravintolat, jotka lopettivat IOP-tarjouksensa sopivasti kello 19:00, jolloin kaikki olivat vasta palanneet rastikierrokselta huoneisiinsa. Sitten syötiinkin hieman tyyriimmin ravintolassa, mutta eipä olisi jatkoja kauaa jaksanut ilman ateriaa - mesta oli näet kuin pätsi kiitos tuhatpäisen inssiopiskelijalauman ja tietty CMX:n. Jota en kuunnellut paljoa. Useampi henkilö oli humalassa, luuli että olin löytänyt naisen ja vielä puheenjohtajammekin suoritti erinäisiä itsensähäpäisyrituaalia silmieni ja korvieni edessä mm. antamalla minulle kyynärpääiskun leukaan, kysymällä haluanko "smurffikerhoon" (Ei kiitos, luulen että en välttämättä ole S&M-juttuihin. "Mutta jotkut tykkäävät tulla alistetuikshi.. ja jotkut tykkäävät repiä toisia kappaleiksshi") ja vielä yritti heittää suudelman. Selviydyin noin nanosekunnissa ja karkasin. Kuumuus teki tehtävänsä ja poistuin hotlaan ottamaan "ansaitut" noin 7h unet joiden jälkeen bussimatka sujuikin mainiosti.

Sitten ne liskot. Su-Ma yönä näin unta edesmyydystä autostani, punaisesta Opel Astrasta jota sitten ajelin ALAS KALLIONJYRKÄNNETTÄ ILMAN JARRUJAAAAA*herääminen*. No, eipä tuo mitään. Myös yksi Left 4 Dead-aiheinen herääminen yhdistettynä "Käynkö mä taas inttiä uudestaan"-teemaan. Mutta viime yö.  Miten nää jutut voivat mennä niin herkästi alitajuntaan? Toivottavasti jo ensi yö menisi hieman rennommin ja tämä kevyt kurkun oireilu olisi tahdonvoimalla ohitse. Huomenna Suit Up Day + Maljannostajaiset, eli haalarit + puku päälle ja baanalle.. juomaan yksi malja ja sitten limua ja sitten sosiointia ja sitten kotiin. Valkaistaan se nokka ennen risteilyjä. Ehkä perjantaina kuuntelemaan Automatic Eyeä.. ravintolaan.. limppari kourassa? :>