Pyrkimykseni noin parin viikon välein suoritettaviin internet-ripityksiin on epäonnistunut jälleen kerran. Vapaa-aikaakin on ollut riittämiin viime aikoina jotta tämän tekeleen saisi ylläpidettyä tuoreena ja viihdyttävänä. Ratkaisu? Tiivistetyt tapahtumat ja erinäiset muut oikotiet tämänhetkisen tilanteen selvittämiseksi. Valmistuin. Lopputyö meni kevyesti sanoen stressin kautta kansiin, koulun kirjastoon ja omaan hyllyyn. Blogin nimi on nyt 100% tosi edellisen 2/3 sijaan. Olen Insinööri. Mediatekniikan Insinööri.

Vietin lopputyön kirjoitettuani noin kahden kuukauden "loman" jonka aikana muutaman ystäväni tämänhetkinen tilanne on selvinnyt pikkuhiljaa eikä niissä ole mitään optimismin häivää. Jos ei ole aikuisella ihmisellä rutiinia eskapismin ohessa, kärsii ajattelutapa ei vain hieman vaan aika paljonkin. Toki on nautittavaa ensimmäiset pari viikkoa suhtautua vapauteen käydä kaljalla mikä päivä tahansa tai herätä reippaasti kymmenen jälkeen, mutta jossain vaiheessa all play and no work makes jack a sack of lazybones. Olisi kivaa ajatella asioita velvollisuuksien kautta ansaituiksi. "Villi" opiskelijaelämä vaati myös kurssien läpäisyn jotta kehtaisi näyttää tutkintotodistuksensa sitä pitkään odottaneille.

Nyt on vuorossa kesäklassikko eli ensimmäinen työpaikkani kahdeksan vuoden takaa, catering-hommissa sirkkelöimässä, täyttämässä ja pakkaamassa leipää. It's an honest day's work, ja pitää mielen kiireisenä tylsistymiseltä ja tietyissä tapauksissa virkistyttää sitä, kun tietää mitä vapaillansa sitten lopultakin tekee :)